22 Oktober 2018

Sintesi - German Design Award 2019

Sintesi by Falmec won ook het prestigieuze Winner-label van de German Design Award 2019, een wedstrijd die innovatieve producten en projecten erkent in zowel de Duitse als internationale designscene. De kosmopolitische jury wordt gevormd door professionals van hoog niveau die unieke designtrends beoordelen.

Gekenmerkt door een strak en geometrisch frame, vertegenwoordigt Sintesi een echte revolutie in afzuig concepten in de keuken. Een oplossing die volledig in het werkblad is geïntegreerd en is uitgerust met een kleppensysteem om kookactiviteiten en schoonmaakwerkzaamheden te vergemakkelijken.

Sintesi overtuigde het panel van experts niet alleen dankzij de minimale en moderne esthetiek, maar ook dankzij de uitstekende afzuigprestaties in combinatie met extreem laag geluid en energie-efficiëntie.

Bovendien zorgt de 'intelligente' combinatie van koken en afzuiging voor een eenvoudige installatie in het werkblad, dankzij een roestvrijstalen frame dat waarin de kookplaat en afzuigging is verwerkt. Sintesi, ten slotte, heeft het exclusieve gecombineerde Carbon.Zeo-filter dat zeoliet en actieve kool bevat, materialen van natuurlijke oorsprong, in staat om geuren vast te houden en om de vochtigheid die wordt veroorzaakt door kookdampen te verminderen.

FALMEC SPA
Cinem NV - Assesteenweg 117/5 - B-1740 Ternat - Tel. 02/456.00.39 - info@cinem.be