07 Oktober 2020

Nieuws November 2020

Nieuwe modellen, nieuwe afwerkingen en productverbeteringen die zijn ontworpen om aan meerdere behoeften te voldoen en die een esthetische en functionele waarde toevoegen die het aanbod van Falmec altijd heeft onderscheiden.

Spazio 130

Een natuurlijke uitbreiding van het Spazio-assortiment, nu ook beschikbaar in een versie van 130 cm, die de kenmerkende eigenschappen van de grotere versie behoudt, zoals de beschikbare accessoires, het glazen schap en het compartiment gewijd aan de teelt van aromatische kruiden.

De gereduceerde afmetingen maken de introductie van de Spazio 130 in kleinere keukenprojecten mogelijk, zonder de erkende esthetisch-functionele balans die het succes ervan heeft bepaald te wijzigen.

Levante Graphite

Om tegemoet te komen aan de vele stilistische eisen en markttrends wordt de Levante voorzien van een extra afwerking die het bestaande "wit glas" en "zwart glas" aanvult.

Vanaf vandaag is de elegante "Graphite" versie in matglas beschikbaar, aangenaam voor het oog en voor het gevoel, ideaal om een verfijnd modern keukenvoorstel af te ronden.

Om de kleuruniformiteit van het profiel in alle opzichten te garanderen, is de glaskleuring in bulk gerealiseerd.

Skema

De Skema is een nieuw geometrisch ontworpen plafondafzuigkap, samengesteld uit twee in intensiteit regelbare diffuse lichtelementen, afgewisseld door een centraal metalen paneel dat het afzuiggedeelte afdekt. Het resultaat is een kap met belangrijke afmetingen (120 cm) en een hoge verlichtingscapaciteit.

Verkrijgbaar in "roestvrij staal", "mat zwart" en "mat wit".

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC SPA
Cinem NV - Preflexbaan  162/165 - 1740 Ternat - Tel. 02/456.00.39 - info@cinem.be