Silence NRS™. Eindelijk een geluidloze dampkap.

Falmec zoekt continu oplossingen en technologieën om geluiden en de geluidsbelasting door producten te reduceren. Meer efficiëntie, beter gebruik van het vermogen, minder lawaai en minder verbruik: op alle gebieden bereikt Falmec de beste resultaten. 

Met de innovatieve NRS™-technologie ontwikkelde Falmec met succes een product dat hoge prestaties combineert met een uitstekend huiselijk comfort. Maar belangrijker nog dan de (bewezen) hoogstaande technologie, is het geluidsniveau: deze dampkap laat niet meer van zich horen.

Het verschil is hoorbaar

Dankzij de studie van luchtstromen en de materiaalkeuze, herleiden NRS-dampkappen het lawaai tot een minimaal, nauwelijks hoorbaar niveau. Het NRS™-systeem garandeert de beste resultaten, zowel voor de (externe) afvoer van kookdampen als in recirculatie door middel van de krachtige, duurzame en regenereerbare koolstoffilter.

Tot 86% minder geluid

Het nieuwe NRS™-project (Noise Reduction System) is in samenwerking met gespecialiseerde laboratoria bij onderzoeken van de vloeistofdynamica (deelgebied van de stromingsleer) ontwikkeld. Door deze samenwerking en door de toepassing van isolatiematerialen zijn resultaten bereikt die tot nu toe niet voor mogelijk gehouden werden.

Onvoorstelbare stilte

In vergelijking met standaard dampkappen wordt het geluidsniveau drastisch teruggebracht. Zo optimaliseert u uw levenskwaliteit.

Nieuwe koolstoffilter met verhoogde filtercapaciteit

Het nieuwe noise-reduction-systeem bereikt de beste prestatie met een luchtafvoerinstallatie. Het is echter ook mogelijk om de dampkap in recirculatie te laten werken. In dat geval is het noodzakelijk om de nieuwe, optionele absorptie koolstoffilter te gebruiken. Voor de dampkappen van NRS™ is een nieuw soort filter met een hoog reinigend vermogen en een hoge efficiëntie leverbaar.


Technische specificaties
- Absorptiekoolstoffilter, wasbaar en herbruikbaar
- 75% filtervermogen
- Elke 3 maanden reactiveren (bij standaardgebruik)
- 3 Jaar gebruiksduur van de filter. Na afloop van deze tijd wordt aangeraden om het filter te   vervangen
- Metalen handgreep
- Frame en binnenste lagen van aluminium


Hoe regenereren
De nieuwe hoogwaardige filter in de vaatwasser wassen met een normaal en niet te agressief schoonmaakmiddel. Temperatuur niet hoger dan 65 °C. We raden aan om de filter apart te wassen. Om de filter te reactiveren, na het wassen de filter 10 minuten aan 100°C in de oven verwarmen.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC SPA
Cinem NV - Preflexbaan  162/165 - 1740 Ternat - Tel. 02/456.00.39 - info@cinem.be