Er hangt innovatie in de lucht

Falmec werd in 1981 opgericht en groeide van een klein productiebedrijf uit tot een toonaangevende speler op de internationale markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van dampkappen. Vooraanstaand onderzoek, flexibele productieprocessen, ontwikkeling van nieuwe technologieën en exclusieve designelementen zijn de sterktes van Falmec. De constante zoektocht naar innovatie en de unieke mix van design en geavanceerde technologie, bracht het bedrijf tot de wereldtop.  Met de kenmerkende, esthetische ‘Italian touch’.

Prachtige innovaties voor uw keuken

Technologie en Design
Innovatie. Prestaties. Energie-efficiëntie. Installatiegemak. Design.

Dit zijn de belangrijkste troeven die Falmec-producten uitspelen. Ze zijn het resultaat van continu onderzoek dat zichconcentreert rond drie speerpunten: esthetica, materiaalkeuze en technologie. De producten van Falmec verwennen onze zintuigen. Het verfijnde ontwerp en de kwaliteit van de gebruikte materialen spreken onze visuele en tactiele zintuigenaan. De effectiviteit van de zuigkracht speelt in de kaart van de geurzin. Het auditieve zintuig vindt gehoor in de extreem stille werking van de dampkappen.

Made in Italy
Made in Italy

Van het eerste ontwerp tot afgewerkt product: alle Falmec-creaties volgen strikt hetzelfde ontwikkelingsprocedé. Dat wordt van A tot Z opgevolgd in het hoofdkantoor van het bedrijf, in de buurt van Venetië. Het productieproces garandeert dat zowel bij het ontwerp als in de gebruikte materialen en de eigenlijke constructie de hoogste kwaliteitsstandaarden worden gehanteerd.

Hoogwaardig staal
Inox AISI 304

Falmec kiest en gebruikt AISI 304 roestvrij staal met een legering met 18% chroom en 8% nikkel. AISI 304 is hygiënisch, gemakkelijk te reinigen en uitermate bestand tegen corrosie, zoals aangetoond tijdens zoutsproeitesten.Het is veruit het beste materiaal voor de productie van dampkappen.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

FALMEC SPA
Cinem NV - Preflexbaan  162/165 - 1740 Ternat - Tel. 02/456.00.39 - info@cinem.be